Головна Новини Новини компаній T.B. Fruit переробила майже 40% запланованого врожаю 2021 року

T.B. Fruit переробила майже 40% запланованого врожаю 2021 року

Група компаній T.B. Fruit планує до кінця року переробити 500 тисяч тонн яблук та вже переробила близько 40% від запланованого обсягу. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника.

Зазначається, що поточний сезон розпочався, в порівняні з минулими роками, досить пізно, з дикорослого яблука. Причиною цього стали аномально пізня та холодна весна, що спричинило пізнє цвітіння, а також доволі прохолодне та дощове літо. Загалом початок збору врожаїв яблук змістився майже на місяць вперед.

«Ми прогнозуємо збір яблук до середини грудня, все залежатиме у великій мірі від того, коли розпочнуться перші морози. У пік сезону ми створюємо додаткові робочі місця, оскільки нам потрібні робочі руки», – розповів директор з виробництва групи Олег Мочалюк.

Ключовим напрямом діяльності групи компаній T.B. Fruit є виробництво концентрованих соків. До складу компанії входить вісім переробних заводів з виробництва концентрованих соків та соків прямого віджиму, фруктових пюре та заморожених фруктів і овочів. Загальна потужність переробних заводів T.B. Fruit становить 1 млн. тонн фруктів та овочів на рік.

Перегляди: 1