Головна Новини Наші новини TEFF Group – ексклюзивний партнер й учасник виставки Grain Storage Forum

TEFF Group – ексклюзивний партнер й учасник виставки Grain Storage Forum

TEFF Group – це понад 10 років інноваційного досвіду у виготовленні обладнання для виробництва теплової енергії з відновлювальних ресурсів. 

Компанія займається проєктуванням обладнання (котлів парових та водогрійних, повітряних теплогенераторів) та об’єктів (виробничі котельні, лінії виробництва, сушильні комплекси).

Наукові розробки TEFF Group базуються на фізико-хімічних основах спалювання твердих вуглеводів з використанням власних інновацій та багаторічного досвіду експлуатації пальників.

TEFF Group надає своїм замовникам готову технологію виробництва, яка дозволяє в рази зекономити витрати на енергетичну складову в собівартості продукції у порівнянні з природним газом, коксохімічним та пічним паливом, вугіллям, продукцією нафтопереробки. Компанія виконує повну реалізацію власних проєктів – від розробки до введення в експлуатацію.

Першочергова задача TEFF Group – максимально ефективне використання наявних ресурсів та робота потужностей замовника зі 100% продуктивністю. Перш ніж зробити проєктну пропозицію, компанія ретельно аналізує потреби, можливості та наявні ресурси замовника.

Продукція TEFF Group виробляється на власних потужностях з застосуванням сучасного високотехнологічного обладнання. Виробнича база компанії постійно поповнюється новітнім устаткуванням.

Компанія пропонує монтаж або повне будівництво об’єкта «під ключ». Власні кваліфіковані монтажні бригади виконують повний цикл монтажних робіт. Також спеціалісти забезпечують запуск та наладку обладнання, розробку технологічних інструкцій та навчання персоналу.

TEFF Group надає замовнику працюючу технологію з дотриманням всіх проєктних показників, консультаційну й технічну підтримку 24/7 та можливість працювати на будь-якому паливі зі 100% продуктивністю.

Сайт компанії: https://teff.com.ua/

Не втрачайте можливість особисто відвідати стенд компанії TEFF Group на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Подробиці за посиланням:  https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5