Головна Логістика Терміналу Neptune виповнюється три роки, перевалка зерна сягнула 6,6 млн. тонн

Терміналу Neptune виповнюється три роки, перевалка зерна сягнула 6,6 млн. тонн

Цього місяця виповнюються три роки з початку роботи морського зернового термінала Neptune, який є найбільшою інвестицією США в український агропромисловий комплекс. Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

«За ці три роки ми опрацювали понад 6,6 млн. тонн зернових й завантажили 132 судна», – йдеться у повідомленні.

Крім того,  Neptune  посів місце у десятці найбільших зернових терміналів країни, переміг у номінації «Темпи росту 2020» авторитетного Національного морського рейтингу, а також здобув статус найдинамічнішого зернового термінала країни за темпами росту вантажообігу за підсумками зернового сезону 2019/20.

«Зараз Neptune виходить на новий якісний рівень. Важливо відзначити, що в реалізації цього інвестиційного проєкту його власники, а також держава Україна, взяли на себе високі зобов’язання перед американським інвестором. Це партнерство – унікальний і важливий приклад ефективної взаємодії між Америкою та Україною. Партнерство, яким можна пишатися не тільки на рівні бізнесу, а й на міждержавному рівні», – зазначив співвласник термінала Андрій Ставніцер.

Перегляди: 0