Головна Новини Новини компаній «Терра Фуд» зберігає лідерство у виробництві вершкового масла і плавлених сирів

«Терра Фуд» зберігає лідерство у виробництві вершкового масла і плавлених сирів

Згідно звітних даних за 2020 рік, молочна компанія «Терра Фуд» утримує лідерство одразу в декількох напрямках. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника.

Так, частка компанії у виробництві рослинно-вершкових сумішей минулого року досягла 37,7%, що майже на 4 процентних пункти перевищує аналогічний показник 2019 року. Даний результат дозволяє «Терра Фуд» заявляти про безумовне лідерство в цьому сегменті і контролювати понад третини ринку спредів.

Також за підсумками 2020 року «Терра Фуд» зберігає лідерство у виробництві масла (12,2% ринку на кінець 2020 року), і це на тлі скорочення обсягів ринку в цілому у даному сегменті (на 3,5%). У виробництві плавлених сирів з часткою ринку 32,7% компанія також залишається номером один в Україні. Крім того, «Терра Фуд» лідирує у виробництві сирів та сирних продуктів, посідаючи, відповідно, другу і першу сходинки рейтингу молочних виробників.

«Минулий рік в черговий раз продемонстрував, що висока бізнес-адаптивність – сильна сторона компанії. Обрана стратегія дозволила нам зміцнити лідерство відразу в декількох ключових категоріях на тлі загального зниження ринку» – зазначив  генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупі.

У 2021-му році «Терра Фуд» планує кілька продуктових запусків,  які стануть справжнім проривом на українському ринку, обіцяють в компанії.

Перегляди: 15