Головна Новини Ринок України Трактор не літає — Rapid працює!

Трактор не літає — Rapid працює!

Як би нам того не хотілося, на даному етапі технічного та технологічного розвитку трактори залишається ключовою силою у сільськогосподарській діяльності. Одним із негативних моментів їхнього використання є колії від рушіїв. Утім посівні комплекси Rapid від компанії Väderstad, які забезпечують якісний висів більшості популярних серед українських аграріїв сільськогосподарських культур, мінімізують це. Завдяки встановленому поворотному прикочувально-опорному котку, який ущільнює ґрунт між колесами трактора, забезпечуються рівномірні умови для роботи ґрунтообробного знаряддя та сошників.

Ключовими особливостями посівних комплексів є універсальність щодо обробітку ґрунту.

Для якісної підготовки ґрунту посівні комплекси Rapid мають низку спеціалізовано продуманих конструкторами робочих органів та систем.

Також, залежно від потреб, у передній частині посівних комплексів Rapid можливе встановлення:

  • подвійного поворотно-прикочувального котка, що забезпечує краще ведення агрегату під час роботи на легких ґрунтах та мінімізує «провалювання»  сівалки;
  • спеціальних котків для широкозахватних посівних комплексів, які ущільнюють ґрунт перед боковими секціями, для покращення умов проростання насіння.
  • спеціальними лаповими розпушувачами колій із можливістю легкого налаштування глибини розпушення.
Перегляди: 6