Головна Економіка і аграрна політика Тваринникам нарахували 890,7 млн. гривень відшкодування вартості об’єктів

Тваринникам нарахували 890,7 млн. гривень відшкодування вартості об’єктів

30 листопада 2021 року відбулось засідання комісії Мінагрополітики для надання державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції за напрямом часткове відшкодування вартості об’єктів. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію міністерства.

За результатами засідання 43 суб’єкти господарювання включено до реєстру суб’єктів господарювання, яким нараховано часткове відшкодування вартості 65 об’єктів у обсязі 890 658,168 тис. гривень.

«Слід зазначити, що обсяг асигнувань за даним напрямом державної підтримки становить 491 049,5 тис. гривень. Розподіл бюджетних коштів між суб’єктами господарювання здійснено пропорційно нарахованим сумам часткового відшкодування вартості об’єктів у межах бюджетних асигнувань», – поінформували в міністерстві.

Також зазначається, що цьогоріч державою буде відшкодована вартість будівництва та реконструкції прийнятих в експлуатацію 43 об’єктів у скотарстві, 7 – у свинарстві; 6 – у птахівництві, 1 – у вівчарстві, 1- у кролівництві та 7 з переробки сільськогосподарської продукції.

Перегляди: 3