Головна Переробна промисловість У Харкові стався вибух на підприємстві з переробки соняшнику, одна людина загинула

У Харкові стався вибух на підприємстві з переробки соняшнику, одна людина загинула

Сьогодні, 2 квітня, зранку  стався вибух і пожежа на підприємстві з виготовлення соняшникової олії, внаслідок чого загинула 1 особа, ще одна – постраждала. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» із посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

«2 квітня о 04 год. 18 хв. у м. Харків по вул. Новомосковська на території ТОВ «Новобаварський бетон» в одноповерховій будівлі ангарного типу по виготовленню соняшникової олії виникла пожежа», – зазначили в ДСНС.

На місці рятувальникам стало відомо, що у металевому ангарі стався вибух резервуару. У результаті вибуху ця будівля була зруйнована. Спостерігалось горіння уламків та залишків обладнання на площі 600 кв. метрів.

На місці пожежі виявлено тіло загиблого працівника 1997 року народження. Ще один робітник 1983 року народження отримав опіки обличчя і був госпіталізований до опікового центру Харкова.

Із залученням додаткових розрахунків пожежники локалізували вогонь о 5:39. Причина виникнення надзвичайної події встановлюється.

Перегляди: 5