Головна Зберігання У Прилуках на Чернігівщині будують першу чергу нового елеватора

У Прилуках на Чернігівщині будують першу чергу нового елеватора

dbn silos

KMZ Industries виготовляє обладнання для комплексного оснащення нового лінійного елеватора ТОВ «Пауер Корн Трейд» у Прилуках. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

Будівництво планується у три черги, загальна потужність майбутнього об’єкту становитиме 42 тис. тонн одночасного зберігання. Силос  для першої черги на 12,6 куб. метрів і транспортне обладнання буде поставлене замовникові вже у травні.

Окрім цього компанія виготовить для елеватора комплексний барабанний сепаратор КБС потужністю 150 тонн/год. по попередній очистці для пшениці вологістю до 16%, а також зерносушарку Brice-Baker SCN 12/48 із рекуперацією і пилопригніченням потужністю 90 тонн/год. по пшениці при знятті вологості із 20% до 15%.

«Аграрний напрямок компанія освоїла не так давно, а будівництво елеватора для цього замовника – справа взагалі нова. Раніше зерно тут сушили мобільною сушаркою й продавали продукцію, що називається, з коліс. Згодом вирішили, що потребують більш потужного стаціонарного сушильного й очисного обладнання й сучасні ємності для зберігання», – розповів керівник регіонального  представництва KMZ Industries Влад Переходько.

В компанії зазначили, що перша черга елеватора в Прилуках зможе вже восени прийняти зерно нового сезону й почати отримувати прибуток.

Перегляди: 1