Головна Війна проти України Ударом авіабомби знищено новий елеватор у Рубіжному

Ударом авіабомби знищено новий елеватор у Рубіжному

Елеватор «Голден Агро», серпень 2020 року

Скиданням авіабомби великої потужності рашисти зруйнували елеватор-«тридцятитисячник» у Рубіжному, що на Луганщині. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Денис Казанський, передає «ПроАгро Груп».

«У 2020 році в Рубіжному Луганській області запустили сучасний елеваторний комплекс «Голден Агро». Але прийшли “захисники російськомовного населення” і врятували підприємство від фашистів – скинули на нього тонну авіабомбу. В результаті від сучасного комплексу нічого не залишилося», – зазначив він.

Журналіст додав, що прокляті українські фашисти так страшно пригнічували Донбас, що створювали нові робочі місця та робили все, щоб бюджет області та міста отримував більше податкових надходжень.

«Так путін допомагає жителям Донбасу», – констатував Казанський.

Елеваторний комплекс ТОВ «Голден АГРО» у Рубіжному запрацював у серпні 2020 року. Підприємство могло зберігати 30 тис. тонн зерна одноразово. На ньому було встановлено зерносушарку потужністю 1500 т на добу, сепаратор, автоваги, автоматичний пробовідбірник. Елеватор мав можливість завантажувати вагони – потужність залізничного відвантаження становила до 3 тис. на добу.

Перегляди: 9