Головна Агрохімія UKRAVIT SCIENCE PARK спільно з Ощадбанком готові підтримати аграріїв

UKRAVIT SCIENCE PARK спільно з Ощадбанком готові підтримати аграріїв

В Україні розпочалась весняна посівна кампанія, і в UKRAVIT SCIENCE PARK готові забезпечити сільгоспвиробників всіма необхідними засобами та інструментами. Адже, попри складний для нашої країни час, компанія продовжує працювати, щоб кожен аграрій отримав усе для весняних польових робіт в повному обсязі, оскільки це – одна із запорук успішного розвитку економіки країни.

Разом із Ощадбанком компанія UKRAVIT SCIENCE PARK готова підтримати своїх клієнтів і партнерів та запропонувати максимально лояльні та доступні умови фінансування під весняну посівну кампанію.

Аграріям пропонують:

  • подавати заявки на участь у програмі Міністерства аграрної політики та продовольства, за якою 80% кредиту забезпечується держгарантією;
  • отримувати фінансування в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%»;
  • брати участь у програмі UKRAVIT Finance.

В рамках цих програм аграрії можуть отримати кредитні кошти на ЗЗР і мікродобрива виробництва UKRAVIT SCIENCE PARK, посівний матеріал і мінеральні добрива від передових виробників, сервіси «Інституту здоров’я рослин» та придбання дронів за партнерською програмою для забезпечення вдалого початку агросезону.

Пропозиція доступна в усіх регіонах, де наразі не ведуться бойові дії.

Крім того, фахівці UKRAVIT SCIENCE PARK продовжують надавати агрономічні консультації по всій Україні, що особливо актуально в умовах імовірного дефіциту засобів захисту рослин і добрив, а також в умовах неможливості для деяких агрохімічних компаній надалі провадити свою діяльність у попередньому форматі.

Деталі за номером гарячої лінії: 0 800 301 401

Перегляди: 5