Головна Війна проти України Українська зернова асоціація закликає міжнародний бізнес негайно бойкотувати Росію

Українська зернова асоціація закликає міжнародний бізнес негайно бойкотувати Росію

Українська зернова асоціація закликає весь міжнародний бізнес припинити співпрацю з російським бізнесом та державою через підступну та криваву війну  Росії з Україною.  Про це йдеться у зверненні УЗА, опублікованому учора ввечері в соцмережах, передає «ПроАгро Груп».

«Закликаємо всі іноземні компанії негайно припинити діяльність в Росії, припинити закупівлю товарів і послуг в Росії, а також припинити постачання ресурсів та товарів країні агресору, яка в 21 столітті вчиняє воєнні злочини, вбиває мирне населення, зокрема жінок та дітей, а також тероризує весь світ новою ядерною катастрофою обстрілами найбільшої атомної електростанції в Європі», – йдеться у зверненні.

В асоціації зауважили, що продовження діяльності в країні-агресорі та співпраці з російським бізнесом будь-якою іноземною компанією означатиме, що міжнародний бізнес заробляє на фінансуванні вбивства невинних українців, зокрема жінок і дітей. Такі компанії будуть додаватися до списків колаборантів з нацистським режимом Росії.

«Прийшов час сказати міжнародній спільноті, зокрема соціально-відповідальному бізнесу – НІ ВІЙНІ, НІ ВБИВСТВУ УКРАЇНЦІВ!», – наголосили в УЗА.

Перегляди: 4