Ринок переробки в Україні буде накопичувати власні потужності зберігання, які зростуть, як мінімум, у 2 рази.
Таку думку висловив директор з продажу Заводу елеваторного обладнання «Сокіл» Євген Костоянц, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.
«На сьогодні всі молоковиробники будують комплекси з переробки сої для отримання добавок для годівлі корів. На свинокомплексах також зацікавлені у власному зберіганні, щоб купувати зерно за оптимальною ціною, а потім користуватися ним. Те ж саме і птахофабрики, – вони хочуть запасатися зерном для виробництва комбікорму для птахів», – пояснив Євген Костоянц.
Фахівець додав, що у зв’язку зі стрибками цін на пшеницю і інших культур мірошники теж задаються питанням зберігання сировини.
Перегляди: 3