Головна Логістика «Укрзалізниця» відновлює зустрічі з учасниками ринку зернових перевезень

«Укрзалізниця» відновлює зустрічі з учасниками ринку зернових перевезень

«Укрзалізниця» відновлює проведення регулярних нарад з учасниками ринку зернових перевезень. Про це повідомив заступник директора комерційного департаменту компанії Валерій Ткачов на своїй сторінці у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

«В розпал зернового сезону 2021/22  АТ «Укрзалізниця» відновлює проведення щотижневих нарад з учасниками ринку зернових перевезень. Під час зустрічей будуть обговорюватись проблемні питання, що виникають під час перевезень зернових вантажів та прийматимуться рішення щодо їх оперативного врегулювання», – зазначив Ткачов.

Він зазначив, що під час зустрічей будуть обговорюватись проблемні питання, що виникають під час перевезень зернових вантажів та ухвалюватимуться рішення щодо їхнього оперативного врегулювання.

Перша зустріч у форматі офлайн і онлайн-конференції відбудеться 9 вересня.

Як повідомлялося, новий очільник «Укрзалізниці» Олександр Камишін визнав,  що перевізник у 2021 році провалив підготовку до зернового сезону – з необхідних 11,4 тис. вагонів-зерновозів компанії готові тільки 3 тисячі.

Своєю чергою, керівники агропідприємств та директори комбінатів хлібопродуктів з Тернопільщини наприкінці серпня звинуватили львівську філію «Укрзалізниці» у зриві перевезення зерна зі складів на термінали у портах для подальшого продажу.

Перегляди: 2