Головна Новини Ринок України Unisolar: укладання союзу з сонцем

Unisolar: укладання союзу з сонцем

Компанія Unisolar, яка постачає обладнання та реалізує проєкти сонячних електростанцій під «ключ», робить можливим для своїх клієнтів укладання союзу із сонцем, пропонуючи при цьому для кожного з них індивідуальні рішення.

За 11 років компанія реалізувала понад 250 МВт у різних проєктах на ринках України, Східної Європи та СНД. А за останнім дослідженням українського ринку енергетики з відновлювальних джерел, 10% у сегменті сонячних електростанцій потужністю до 1 МВт реалізовано за участі Unisolar.

На сьогодні компанія є офіційним дистриб’ютором та сервіс-партнером з постачання обладнання та комплектуючих провідних світових виробників фотоелектричних модулів (Jinko Solar, Longi, Trina Solar, GCL, ZNShine Solar), інверторного обладнання (Fronius, SMA, Zuccetti Centro Sistemi, Huawei, Victron Energy), кабелів німецького виробника KBE, швейцарські конекторів Stäubli, системи кріплень Kripter. З кожним партнером компанія має тісні партнерські відносини, що є запорукою постачання в Україну офіційного та якісного обладнання.

Компанія має власні складські приміщення у Києві, Вінниці та Одесі, тому завжди може швидко доставити необхідне обладнання і комплектуючі по всій Україні. До того ж власний підмінний фонд Unisolar дозволить забезпечити безперебійну роботу СЕС та мінімізувати витрати на заміну обладнання.

Unisolar не лише є офіційним постачальником обладнання та комплектуючих для сонячних електростанцій, але й виконує повний комплекс робіт з їх будівництва – проводить попередній передпроєктний аналіз можливості спорудження СЕС, проектує сонячні електростанції, проводить підбір обладнання виходячи з потреб клієнта, розробляє проект підключення СЕС до мереж, виконує монтаж обладнання. Крім цього, компанія  бере на себе узгодження, отримання всіх необхідних ліцензій, укладання договорів, підключення до «зеленого» тарифу. Після запуску спеціалісти компанії виконують комплексне обслуговування СЕС і надають клієнтам консультації у режимі 24/7.

Unisolar веде будівництво наземних та дахових сонячних електростанцій під власне споживання для бізнесу та дому, а також будівництво наземних та дахових сонячних електростанцій під «зелений» тариф для бізнесу та домогосподарств.

За час своєї роботи компанія має понад 400 задоволених клієнтів, для яких реалізувала численні проєкти наземних та дахових сонячних електростанцій під власне споживання для бізнесу, а також ФЕС під «зелений» тариф для агробізнесу та приватних домогосподарств.

Серед останніх реалізованих проєктів, якими пишається Unisolar, дахова промислова сонячна станція у м. Рівне потужністю 207 кВт,  а також наземна ФЕС у смт. Макарів потужністю 1 МВт.

Докладніше дізнатися про зведені компанією об’єкти можна 26 березня 2021 року на III Міжнародному Grain Storage Forum ELEVATOR-2021. Реалізації сонячних станцій для аграріїв буде присвячений стенд компанії Unisolar на виставці Grain Storage Expo, яка проходитиме в рамках цього найбільш представницького форуму для спеціалістів ринків зберігання, переробки, трейдингу і логістики зерна в Україні.

Перегляди: 2