Головна Зберігання В «Астарті» впроваджують погодинну диспетчеризацію вивезення врожаю до елеваторів

В «Астарті» впроваджують погодинну диспетчеризацію вивезення врожаю до елеваторів

Агропромхолдингу «Астарта» вдалося реалізувати практично весь врожай минулого року, до початку нового сезону елеватори компанії були повністю готові до приймання нового врожаю. Про це повідомляє  «ПроАгро Груп» з посиланням на прес-службу агровиробника.

Підготовка до приймання нового врожаю супроводжувалась активним впровадженням цифрових продуктів AgriChain, у т.ч. нового модуля AgriChain Logistics, який спрямований на автоматизацію та ефективне управління усіма процесами.  Впровадження цифрової польової логістики стало одним з важливих елементів оптимізації цьогорічної збиральної кампанії.

«Спільно з агрономічною, логістичною, елеваторною, комерційною службами Астарти ми розробили математичну модель, яка комплексно вирішує транспортну задачу і дозволяє зробити найоптимальніший план розміщення продукції  на власних та сторонніх елеваторах компанії або за потреби задіяти резервні варіанти зберігання. І це питання надзвичайно актуальне під час проведення збиральної кампанії», – зазначила директорка  AgriChain Наталія Богачева.

В «Астарті» серйозно посилили систему контролю за збиранням, вивезенням та доставкою у місце розвантаження урожаю, вивівши на  якісно новий рівень маршрутизацію перевезень, систему допуску авто на завантаження через NFC технології, цифрову систему контролю «Свій-чужий», систему сповіщень та оперативного реагування на не штатні ситуації на маршрутах.

Під час цьогорічної збиральної кампанії також заплановано впровадження погодинної диспетчеризації вивезення продукції з поля до місць зберігання через систему нарядів. Це дозволить уникати черг, простоїв, збільшити оборотність авто, вибрати оптимальний маршрут, дати достойний заробіток перевізникам, а усім учасникам процесу працювати злагоджено.

Перегляди: 3