Головна Новини Новини компаній В ІМК завершили підготовку до весняної посівної кампанії

В ІМК завершили підготовку до весняної посівної кампанії

Підходить до завершення підготовка до весняної посівної кампанії на підприємствах ІМК, повідомляє «ПроАгро Груп». з посиланням на інформацію компанії.

Зазначається, що вже закуплені 100% насіння, засобів захисту рослин і добрив. Наразі проходять щорічні професійні навчання агрономічної та інженерної служб. Добігають кінця ремонтні роботи парку сільськогосподарської техніки компанії і надходять нові сівалки та трактори.

«Планування весняної посівної кампанії 2022 ми вже завершили. Минулого тижня відбувалися навчання агрономів і інженерів ІМК, де наші спеціалісти знайомилися з новими продуктами, технологіями та технікою від світових лідерів агросектору, а також обговорювали затверджені на сезон-2022 технологічні карти. Як зазвичай, кращі фахівці за результатами тестування після навчань поїдуть у мотиваційну подорож за рахунок компанії. Також очікуємо надходження до кінця лютого нової техніки. Цього року прогнозується рання весна, тож виробнича команда ІМК завчасно підготувалась до старту сезону», – розповів операційний директор ІМК Олександр Вержиховський.

ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні, яка займається виробництвом сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник), їх зберіганням, а також виробництво молока. ІМК обробляє 120 тисяч гектарів землі, розташованих в Полтавській, Чернігівській та Сумській областях України.

Перегляди: 3