Головна Зберігання В порту Ізмаїла почалось будівництво нового зернового термінала

В порту Ізмаїла почалось будівництво нового зернового термінала

Ізмаїльський морський торговельний порт

Логістична компанія Soul Marine розпочала будівництво складського термінала в Ізмаїльському порту, плануючи окупити його за 8-10 місяців.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інтерв’ю комерційного директора компанії Івана Ніякого журналу «Порти України».

«На першому етапі ми матимемо 20 тис. тонн одноразового зберігання — чотири склади по 5 тис. тонн. Буде своя лабораторія, ваги та все, що потрібно для обробки вантажів. Необхідне обладнання ми вже закупили», – розповів він.

Підготовчі роботи вже закінчено. Перша черга на 10 тис. тонн буде готова наприкінці серпня, друга — в середині вересня. Вже в жовтні компанія планує вийти на 60 тис. тонн перевалки через свої склади, а до кінця року — на 100 тис. тонн перевалки на місяць.

Також Soul Marine хоче мати в порту свій майданчик для прийому та вивантаження залізничних вагонів, оскільки в Ізмаїлі із цим дуже велика проблема.

При цьому, зазначив комерційний директор, збудувати свій причал в порту компанія не зможе через відсутність  місця, тому працюватиме через інших портових операторів, що дозволить вантажити судна на різних причалах Ізмаїла.

Перегляди: 8