Головна Війна проти України В Україні створено Національну платформу продовольчої безпеки

В Україні створено Національну платформу продовольчої безпеки

В Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка дозволяє об’єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.

«За допомогою платформи можна швидко сформувати потребу в тих чи інших товарах та побачити пропозиції інших учасників ринку. В часи, коли кожна хвилина має значення, ми створили інструмент, який допомагає забезпечити наших захисників та населення найнеобхіднішими продуктами. Запрошуємо агрофірми, виробників, торговельні мережі та органи влади активно користуватись цим майданчиком», – зазначив т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк.

Цінність для підприємств та інших учасників:

  • доступ до актуальної інформації щодо реальних потреб та пропозицій тих чи інших товарів, що значно спрощує варіанти пошуку ринку збуту для вашої продукції;
  • можливість миттєвої комунікації з покупцем чи постачальником без зайвих посередників;
  • замовлення послуг транспортування;
  • вже за декілька днів – смарт-контракти за декількома з публічних оферт та доступ до держзамовлень без зайвих паперів та втрати часу.

До платформи вже долучились більш ніж 600 учасників. Реєстрація та використання функціоналу платформи безкоштовне. З кожним днем функціональне наповнення платформи зростає та з’являються нові можливості для учасників.

Перегляди: 4