Головна Економіка і аграрна політика В Україні запустили Земельний штаб

В Україні запустили Земельний штаб

19 серпня в Україні офіційно запустили Земельний штаб, робота якого покликана допомогти учасникам ринку зробити процес земельних відносин максимально зрозумілим, зручним та ефективним. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«Безумовно, ринок землі потребує операційної підтримки, суспільного обговорення та вдосконалення в процесі правозастосовчої практики. З цією метою розпочав роботу спеціальний Земельний штаб. Його мета — дати землевласникам і товаровиробникам чітке розуміння можливостей, які перед ними відкрила земельна реформа», — розповів міністр Роман Лещенко.

В Земельний штаб увійшли представники депутатського корпусу, Державної служба з питань геодезії, картографії та кадастру, Нотаріальної палати України, Незалежної асоціації банків України, а також низки інших профільних асоціацій.

Очільник міністерства подякував всім сторонам, що долучилися до ініціативи створення штабу.

«Переконаний, що діалог і співпраця сприятимуть покращенню умов роботи для всіх учасників ринку землі», – наголосив Роман Лещенко.

Перегляди: 1