Головна Тваринництво Кормовиробництво В Україні зростає інтерес до будівництва комбікормових заводів

В Україні зростає інтерес до будівництва комбікормових заводів

Інтерес агровиробників й інвесторів до будівництва потужностей для виробництва кормів в Україні постійно зростає.

Таку думку висловив директор із продажу німецької компанії BDW Feedmill Systems у Східній Європі Віктор Димшиц, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroTimes.

За його словами, останніми роками в Україні спостерігається тенденція до нарощування обсягів виробництва м’яса та яєць. І оскільки наявні потужності не здатні задовольнити потреби у якісних комбікормах, потрібно будувати нові комбікормові заводи та переоснащувати ті, що працюють на обладнанні ще часів радянської доби.

«Переконаний, що в найближчій перспективі наше обладнання та технології на українському ринку матимуть попит», — зазначив він.

Цього року BDW Feedmill Systems планує ввести в експлуатацію три об’єкта з виробництва комбікормів: завод «Мега Корм» компанії «Ветсинтез», завод компанії «Світ м’яса» та оновлене виробництво агропідприємства «Агро-Овен».

«Реалізація трьох потужних проєктів за рік — красномовне підтвердження, що гравці агросектору готові інвестувати в будівництво комбікормових заводів», — зазначив Віктор Димшиц.

Експерт додав, що відкриття заводу з виробництва преміксів для всіх видів сільськогосподарських тварин і птиці Novacore у Дніпропетровській області 2013 року стало знаковою подією в галузі кормовиробництва країни. Поява заводу європейського рівня не лише «задала тон» стандартів якості продукції й організації виробництва в галузі, а й сприяла підвищенню ефективності роботи агропідприємств — споживачів цієї продукції.

Німецька компанія BDW Feedmill Systems — одна з трьох компаній групи H. Wolking зі 150-річною історією — є фахівцем у розробці технологічних рішень, інжинірингу, виробництві та монтажі обладнання, а також у введенні в експлуатацію комбікормових і преміксних заводів.

Перегляди: 0