Головна Новини Новини компаній VITAGRO завершує будівництво нового свинокомплексу на 1,3 тис. голів

VITAGRO завершує будівництво нового свинокомплексу на 1,3 тис. голів

Свинарство є одним з основних напрямків розвитку групи компаній VITAGRO, яка понад 10 років забезпечує споживачів свининою. Попри війну виробник не припиняє нарощувати свої потужності, передає «ПроАгро Груп».

«Кожного року ми збільшуємо поголів’я не менш ніж на 20 тис. голів. Так, на завершальному етапі знаходиться будівництво свинокомплексу в Богданівцях. Цей репродуктор побудований  за сучасними та інноваційними технологіями на 1300 свиноматок, де будуть вирощуватися поросята до 30 кг. Умови утримання тварин реалізовані за передовими європейськими стандартами: система вентиляції, охолодження, теплі поли для маленьких поросят, все це забезпечує відповідний мікроклімат, який впливає на здоров’я поросят та їх прирости», – йдеться в повідомленні компанії.

Наразі поголів’я свинокомплексів VITAGRO складає близько 110 тис. голів, виробник планує й надалі збільшувати поголів’я.

Група компаній VITAGRO – український агрохолдинг з Хмельниччини, що здійснює діяльність у напрямках рослинництва, тваринництва, садівництва, овочівництва, виробництва насіння та інших.

Перегляди: 4