Головна Новини Ринок України Врожайність на Кіровоградщині: як аграріям отримати гарний результат

Врожайність на Кіровоградщині: як аграріям отримати гарний результат

Торішній збір ранніх зернових показав зменшення рівня врожайності.  Серед причин – погодні умови, однак експерти в аграрній сфері називають ще одну – неякісний посівний та удобрювальний матеріал.  Тож аграріям, які не планують зазнавати збитків, а мати гарні показники врожайності, слід обирати найбільш надійних партнерів-постачальників усіх необхідних матеріалів для захисту врожаїв та посівного матеріалу. Одним з найбільш відомих у колах аграріїв магазинів з продажу таких матеріалів є «АгроПлант», який має 15-річний досвід роботи у сільськогосподарській галузі і набув популярності серед українських фермерів.

«Агроплант» пропонує широкий асортимент товарів, які є актуальними для всіх без винятку аграріїв. Серед них – засоби захисту рослин, які мають захистити культури від шкідників, вірусних інфекцій, гризунів,  шкідливої рослинності тощо. Вдало підібрані та вчасно використані гербіциди захистять ваш майбутній врожай.

«Ми маємо більше 15 років досвіду і працюємо лише з офіційними постачальниками та заводами-виробниками агрохімії. Наша компанія реалізує лише сертифіковані товари захисту рослин, добрива та посівний матеріал. Оскільки ми працюємо напряму з виробниками, цінова політика в нашому інтернет-магазині є нижчою, ніж у інших. Про якість нашої співпраці з шановними фермерами можна дізнатися з позитивних відгуків на нашому сайті. Подяка покупців – наша найбільша нагорода», – зазначають в «АгроПланті».

Серед найбільших постачальників посівного матеріалу та агрохімічної продукції в Україні є компанія «Сингента» – один із лідерів світового агробізнесу, який оцінюється у понад 60 мільярдів доларів. До портфоліо «Сингенти» входить понад 80 засобів захисту рослин, а також велика кількість гібридів і сортів насіння польових та овочевих культур. В українському відділенні компанії працює більше 300 фахівців, серед яких багато кандидатів сільськогосподарських наук. 

Усім відомо, що Кіровоградщина лідирує за показниками посівів та врожаю соняшника не один рік. Це визнаний факт, втім аграрії знають, що найголовніше для гарного врожаю соняшника і не тільки – обрати якісний посівний матеріал. У інтернет-магазині «АгроПлант» можна знайти величезний вибір насіння соняшника за адекватною ціновою політикою. 

Аби допомогти кожному фермеру у виборі будь-яких необхідних товарів «Агроплант» пропонує безкоштовну консультацію. Для цього можна зателефонувати за номерами: 066 341 88 89, 098 057 38 89. Оскільки склади інтернет-магазину розміщені в центрі України – місті Кропивницькому, кожен покупець гарантовано отримає товар вже наступного дня після замовлення.

Більш детально з товарами та можливостями оплати можна ознайомитися безпосередньо на сайті магазину «АгроПлант».

Перегляди: 4