Головна Тваринництво Молоковиробництво Японія відкрила ринок для українського молока

Японія відкрила ринок для українського молока

Україна та Японія погодили форму сертифіката для сирого молока та молочних продуктів від парнокопитних тварин. Це означає, що українські виробники зможуть продавати молоко в Японію, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Держпродспоживслужби.

«Продовжуємо працювати в напрямку розширення співробітництва з нашими міжнародними партнерами. Це дуже добра новина для українських виробників, зацікавлених у експорті сирого молока та молочних продуктів: відкрито ринок одного з найбільших стратегічних партнерів для українського експорту харчових продуктів – Японії», – зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

В ДПСС поінформували, що наразі співпрацюють з міжнародними партнерами для розширення збуту по близько 30 країнах по різних товарних позиціях, серед яких – продукція птахівництва, жива велика та дрібна рогата худоба, яловичина та свинина, молоко та молочні продукти, мед, яблука, лохина та черешня, горох та квасоля, цибуля, пшеничне борошно, риба та рибопродукти, репродуктивний матеріал.

Перегляди: 1