Головна Новини Світові ринки Які ринки перспективні для збуту органічної олії

Які ринки перспективні для збуту органічної олії

У компанії “Укролія” розповіли про ринки збуту високоолеїнової органічної нерафінованої олії.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agravery.com.

Франція. Зважаючи на те, що Франція є однією з країн, де органічні рослинні олії користуються високим попитом, відвантажено першу в історії “Укролії” партію високоолеїнової органічної нерафінованої олії.

США. “Укролія” отримала сертифікат органічності США-NOP, який збільшує для компанії експортні можливості і відкриває ринки США і Канади для реалізації органічної продукції. У березні 2019 року відвантажено першу партію органічної високоолеїнової соняшникової олії для партнерів з США.

Китай. За даними Organic Trade Association, до п’ятірки найпопулярніших органічних продуктів Китаю входять: свіже молоко (37%), рослинна олія (35%), свинина (33%), яловичина (26%) і курка (26%). Для “Укролії” інтерес в даному напрямку викликаний новими можливостями для розширення географії збуту і кількості потенційних покупців органічної продукції. Для Wilmar відвантажено 600 т високоолеїнової нерафінованої органічної олії. Відвантаження інших партій проходитиме із залученням китайського партнера.

В’єтнам. Ринок В’єтнаму не є новим напрямком для “Укролії”. Там налагоджена робота з дистриб’юторами, а кінцеві споживачі вже добре знайомі з традиційною соняшниковою олією під ТМ „Диканька“. Тепер споживачі В’єтнаму знайомляться із українською органічною олією. Нещодавно була відвантажена перша партія фасованої рафінованої органічної олії – GARNA organica.

Перегляди: 0