Головна Новини Події та анонси Agritechnica у Ганновері переноситься на лютий-березень 2022 року

Agritechnica у Ганновері переноситься на лютий-березень 2022 року

Німецьке сільськогосподарське товариство (DLG), яке є організатором найбільшої виставки аграрних інновацій  Agritechnica, перенесло її проведення з листопада поточного року на лютий-березень 2022 року. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію прес-служби DLG.

«Через триваючу пандемію коронавірусу DLG, Асоціація виробників сільськогосподарських машин VDMA та Консультативна рада експонентів виставки Agritechnica дійшли висновку, що наразі для планування провідної світової виставки в листопаді існує недостатня впевненість. З чотиримісячним перенесенням виставки DLG як організатор, а також VDMA вважають, що компанії-учасниці матимуть необхідні певність у проведенні заходу», – йдеться в оприлюдненому прес-релізі.

Отже, Agritechnica повернеться на звичні виставкові майданчики в Ганновері (Німеччина) з 27 лютого по 5 березня 2022 року та запропонує своїм відвідувачам велику виставкову та технічну програму на теми, що актуальні для міжнародної сільськогосподарської техніки та рослинництва.

З листопада 2021 року цифрова платформа DLG пропонує програму професійної та технічної інформації. Ця супровідна програма збільшує охоплення Agritechnica, а також надає своїм користувачам платформу з новими можливостями мережевих зв’язків.

Перегляди: 0