Головна Новини Світові ринки Китай оприлюднив план механізації сільського господарства

Китай оприлюднив план механізації сільського господарства

Міністерство сільського господарства Китаю представило план з підвищення рівня механізації в сільському господарстві.Про це повідомляє ПроАгро Груп з посиланням на World-Grain.

План є частиною 5-річної програми на період 2021-2025 рр. Мінсільгосп встановило низку кількісних цілей, включаючи 75% механізованих операцій з посадки та збору врожаю; повну механізацію в основних виробничих округах (містах або районах) з вирощування зернових, бавовни, олійних культур і цукру.

Також планується досягти 55-відсоткової механізації оранки, посадки та збору врожаю в горбистих і гірських округах (містах або районах); і 50% механізації у тваринництві, аквакультурі та первинній переробці сільськогосподарської продукції.

План також визначає агрономічні системи, інтелектуальні інформаційні технології, методи ведення сільського господарства та розвиток сільськогосподарських угідь, які повинні бути включені в процес механізації сільського господарства.

У плані також підкреслюється важливість політичної підтримки, ринкового принципу, інноваційного та збалансованого розвитку, а також систематичного планування в просуванні механізації сільського господарства.

Перегляди: 5