Головна Новини Збережемо ваш врожай та створимо умови для подальшого транспортування

    Збережемо ваш врожай та створимо умови для подальшого транспортування

    ДП «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів» у місті Одеса почав працювати у квітні 1981 року. Вони виробляють пшеничне борошно і надають послуги зберігання зерна. 

    У 2015 році уряд визнав їх як важливий об’єкт державної власності Постановою Кабінету міністрів України від 04.03.2015 року №83. Сьогодення диктує їм стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

    Вони мають млин, який може обробляти 400 тонн зерна на добу і елеватор з місткістю 70 тис. тонн, який приймає, очищає, сушить та передає зерно для обробки.

    Цього сезону вони планують прийняти близько 200 тис. тонн зерна. Тож ваш урожай буде надійно збережений й переданий до подальшої експлуатації. 

    Завдяки розташуванню біля 4 морських портів, вони можуть швидко відправляти зерно в різні напрямки. Попри те, що ДП «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів» входить до державної власності, вони гідно конкурують з приватними компаніями.

    img_4114

    У них швидке приймання зерна і чітка система уникнення черг. Загалом «Куліндорівський КХП» може одночасно приймати 4-6 культур у приймальні ями і в склади. Щодня вони можуть приймати до 150 автомобілів.

    На території є спеціальна система для автомобілів, щоб прискорити приймання зерна. Вантажівки рухаються по колу, не спричиняючи затори й затримки з відвантаженням. 

    Підприємство приймає і зберігає різні види зерна: пшениця, соняшник, кукурудза, ячмінь, соя та інші.

    Вони також мають сертифіковану лабораторію, де перевіряють якість на всіх етапах.

    «Куліндорівський КХП» – це компанія, де працюють професіонали. Вони гарантують швидке та якісне обслуговування і мають амбіції стати номером 1 у збереженні та підготовці продукції в пункти призначення.

    Перегляди: 20