Головна Тваринництво Кормовиробництво Зустрічайте BUSCHHOFF 25 травня на Grain Storage Ехpo !

Зустрічайте BUSCHHOFF 25 травня на Grain Storage Ехpo !

Компанія Buschhoff за довгі роки свого існування стала справжнім технологічним лідером у виробництві обладнання та проектуванні комбікормових заводів. Завдяки досвіду і нестримній інвестиційній силі Buschhoff успішно об’єднує зростаючі вимоги і можливості сучасного сільського господарства не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Зважаючи на те, що ринок і технології постійно змінюються, Buschhoff це саме та компанія, яка задає тенденції та створює тренди.  Зокрема, Buschhoff – це перші, хто запропонував повністю автоматизовану установку для комбікормового виробництва в Європі. Та багато технічних нововведень, які взяли на озброєння і інші виробники. 

Особливістю компанії також є те, що з першого дня свого заснування і донині все обладнання фірма виробляє  тільки в Німеччині, на заводі в місті Ален. Для керівників важливо зберегти філософію виробництва, яку неможливо відтворити в іншому місці.

Політика компанії Buschhoff завжди була націлена на довготривалу співпрацю з клієнтом. Тому, дотримуючись своїх основних постулатів виробництва – якісно, надійно, інноваційно – компанія завоювала багато прихильників на світовому та українському ринку.

Вже близько 10 років офіційним постачальником обладнання Buschhoff в Україні є компанія «Сій Добро».

25 травня на виставці Grain Storage Expo фахівцями компанії буде представлено стенд, а керівник проектів BUSCHHOFF Антон Водяник, виступить одним зі спікерів Комбікормового Форуму, який відбудеться в рамках події з темою “Власне кормовиробництво: необхідність чи примха?”.

Запрошуємо до участі!

25.05.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Завантажити реєстраційну форму

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 1