Головна Новини Зустрічайте КИЇВСЬКИЙ ВАГОВИЙ ЗАВОД 25 травня на Grain Storage Ехpo !

Зустрічайте КИЇВСЬКИЙ ВАГОВИЙ ЗАВОД 25 травня на Grain Storage Ехpo !

Представляємо ТОВ «КИЇВСЬКИЙ ВАГОВИЙ ЗАВОД» – національного виробника вагового обладнання і конструкцій для складних вагових проектів. Найбільших успіхів підприємство досягло у виготовленні та встановленні автомобільних та вагонних ваг, а також у розробці автоматизованих вагових комплексів для агропромислового комплексу.

Підприємство налічує понад 100 співробітників і включає в себе: виробничий цех, конструкторсько-технічний відділ, будівельно-монтажні бригади та адміністративний апарат.

Ваги, які виробляє «КИЇВСЬКИЙ ВАГОВИЙ ЗАВОД» є якісними і надійними, вони внесені до Державного реєстру та мають відповідні сертифікати. На всі ваги ТОВ «КИЇВСЬКИЙ ВАГОВИЙ ЗАВОД» розповсюджується державна компенсація у розмірі 25%.

Сайт компанії: www.kvz.in.ua
Сторінка FaceBook: https://www.facebook.com/kvz.in.ua/
YouTube канал: https://www.youtube.com/channel

На виставці Grain Storage Expo, яка відбудеться 25 травня в рамках Grain Storage Forum ELEVATOR-2021, фахівці «КИЇВСЬКОГО ВАГОВОГО ЗАВОДУ» представлять стенд та презентують можливості компанії учасниками події.

Запрошуємо до участі!

25.05.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 3