Финансы и налоги в агробизнесе 2018

IV ежегодная конференция

ФИНАНСЫ И НАЛОГИ В АГРОБИЗНЕСЕ

“Професійний управлінський облік допомагає виявляти невигідні проекті, скорочує затрати на вирощування та може збільшити виробництво в тваринництві майже на 25 млн. грн.”, – Інна Тищенко, директор з економіки та контролінгу ГК LNZ

За словами Інни Тищенко, директора з економіки та контролінгу ТОВ “ЛНЗ” групи компаній LNZ, при завпровадженні управлінського обліку в компанії можуть виникнути ряд запитань: від побудови системи управлінського обліку та визначення цілей та завдань до підбору кадрів і навчання персоналу.

Інна Тищенко має досвід впровадження управлінського обліку у ГК “ЛНЗ” майже з “нуля”. Вона розробила методики та форми звітів, бюджетів, показників, створила відділ та підготувала працівників.

На її думку, вплив управлінського обліку на загальну роботу компанії важко переоцінити. “Професійний управлінський облік допомагає виявляти невигідні проекті, скорочує затрати на вирощування та може збільшити виробництво в тваринництві на 25 млн. грн.”, – розповідає вона.

Крім того, за допомогою управлінського обліку можна прослідкувати за зміною структури посівів та підкоригувати собівартість вирощування шляхом заміни виробничих факторів, а також скоротити витрати на обслуговування та ремонт с/г техніки. А ще – завдяки упорядкуванню обліку пайовиків та посівних площ ефективніше використовувати свій земельний банк.

Інна Тищенко поділиться своїм досвідом 14 вересня на IV Щорічній практичній конференції “Фінанси і податки в агробізнесі 2018”.

Компанія “ПроАгро” запрошує всіх фінансових спеціалістів у АПК приєднатися до цієї знакової події, яка відбудеться у центрі Києва – конференц-залі Admiral Hall (Київ, вул. Хрещатик 7).

Реєстрація на конференцію триває!

Новости мероприятия

IV Ежегодная конференция “Финансы и налоги в агробизнесе 2018” продует в Киеве 14 сентября 2018 г.

14 вересня у Києві відбулася IV щорічна Аграрна фінансова конференція

IV щорічна аграрна фінансова конференція. Стратегії управління фінансовими потоками та ефективне залучення коштів (Блок III)

IV щорічна аграрна фінансова конференція. Управлінська культура та координація взаємодії різних видів обліку (Блок II)

IV щорічна аграрна фінансова конференція. Земельні та податкові питання в АПК (Блок I)

“Професійний управлінський облік допомагає виявляти невигідні проекті, скорочує затрати на вирощування та може збільшити виробництво в тваринництві майже на 25 млн. грн.”, – Інна Тищенко, директор з економіки та контролінгу ГК LNZ

“Несоблюдение требований комплаенс-контроля может нанести серьезные репутационные рискиукраинским экспортерам”, – Татьяна Кузьмич, партнер K.A.C. GROUP