Головна Новини Новини компаній У складі компанії “Кусто Агро” з’явилося нове підприємство – “Аграрний фонд Терещенка”

У складі компанії “Кусто Агро” з’явилося нове підприємство – “Аграрний фонд Терещенка”

На початку 2019 року в складі компанії “Кусто Агро” з’явилося нове підприємство – “Аграрний фонд Терещенка” із загальною площею земельного банку 7 тис. га.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, підприємство було створено в 2007 році і знаходиться в селі Троща Чуднівського району Житомирської області.

“Аграрний фонд Терещенка” займається вирощуванням озимих ріпаку, пшениці та ячменю. Також культивуються соняшник та кукурудза.

Зараз підприємство готується до проведення сівби соняшнику: вже розпочали внесення добрив і підготовку ґрунту. Після цього розпочнеться підготовка до сівби кукурудзи.

Цього року “Аграрний фонд Терещенка” розраховує на покращення результатів своєї діяльності завдяки тому, що “Кусто Агро” впроваджує сучасні технології, закуповує нову високопродуктивну техніку та закуповує високопродуктивне гібридне насіння.

Зокрема, очікується зростання врожайності сільгоспкультур на 10-15% порівняно із минулим роком, що дозволить досягти рентабельності на рівні 23-35% в залежності від культури.

Перегляди: 5