Головна Новини Новини компаній УЗ розпочала пілотний проект з графікових маршрутних відправлень зерна

УЗ розпочала пілотний проект з графікових маршрутних відправлень зерна

“Укрзалізниця” розпочала пілотний проект із відправлення організованих графікових маршрутів для перевезення зернових вантажів.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, порожні вагони подаються зі станції Чорноморськ-порт під навантаження на станції Балин, Старокостянтинів, Лазорки. У зворотному напрямку маршрути зернових вантажів відправляються на станцію Чорноморськ-порт.

“Маємо вже перші результати пілотного проекту: обіг зерновоза скоротився вдвічі, склав 6 діб, при тому що загальний обіг вагону зерновозу в травні 2019 року – 11,95 діб”, -зазначив голова правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов.

Перші маршрути з порожніми вагонами компанія відправила 20 та 22 травня, а 23 травня – перший завантажений маршрут зі станції Старокостянтинів.

За словами Кравцова, графікове відправлення організованих маршрутів сприяє ефективному використанню локомотивного парку, скороченню обігу вагона за рахунок уникнення скупчення вагонів на сортувальних станціях.

Загалом у травні буде відправлено 10 графікових маршрутів – по 5 відправок із порожніми вагонами та навантаженими зерном.

Перегляди: 0