Головна Новини Новини компаній “Укрлендфармінг” посіяв 85% ярих зернових

“Укрлендфармінг” посіяв 85% ярих зернових

Група компаній “Укрлендфармінг” засіяла яровими зерновими і зернобобовими культурами, а також олійними 85% запланованих площ.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на УНІАН, посівна кампанія на полях групи “Укрлендфармінг” ще триває. Це пов’язано з дощами і фізичною неможливістю виходу в поле.

У компанії зазначили, що станом на 22 травня в “Укрлендфармінгу” повністю посіяли соняшник, завершено посів кукурудзи на 97%, а сої – на 70%.

При цьому, згідно з повідомленням, погодні умови навесні 2019 року через часті дощі не сприяли ні швидкому проведенню посівної, ні якісного розвитку вже посіяних ярих культур. Щоб знизити вплив несприятливих погодних умов на майбутній урожай, в групі компаній “Укрлендфармінг” використовують якісне насіння, добрива та засоби захисту рослин, а також нові технології.

Зазначається, що станом на середину травня посіви на полях групи компаній були в задовільному стані. При нормальних погодно-кліматичних умовах можливий хороший урожай, оскільки стабілізувався вологозабезпечення на стартових стадіях розвитку культур.

За даними компанії, погодні умови червня суттєво вплинуть на розвиток ранніх ярих культур, липня – позначаться на кукурудзі, а з серпня позначаться на врожаї сої і соняшнику.

Перегляди: 0