Головна Новини Новини компаній Кабмін оголосив конкурс на посаду глави правління ДПЗКУ

Кабмін оголосив конкурс на посаду глави правління ДПЗКУ

Кабінет міністрів оголосив конкурс на заміщення вакантної посади голови правління ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” (ДПЗКУ).

Як повідомляє “ПроАгро Груп”, відповідне оголошення оприлюднене на “Урядовому порталі” в четвер.

Заяви на участь у відборі приймаються з 30 травня до 14 червня 2019 року.

Серед вимог до кандидата на посаду – наявність не менше п’яти років досвіду управління великими компаніями (середня чисельність працівників за звітний період перевищує 1 тис. чоловік і/або річний дохід від будь-якої діяльності перевищує суму, еквівалентну 50 млн эвро, визначену за середньорічним курсом Національного банку) на вищих керівних посадах.

В описі вакансії відзначається, що перевагою при відборі кандидата буде: наявність досвіду роботи в аграрній галузі, в міжнародних компаніях і на міжнародних ринках, з іноземними фінансовими установами по обслуговуванню зовнішніх запозичень та/або реструктуризації міжнародних фінансових зобов’язань, а також досвід управління трансформаційними процесами і складними проектами та наявність ступеня МВА.

Для проведення конкурсу найнята міжнародна компанія з підбору управлінського персоналу Boyden Global Executive Search.

Довідка. ДПЗКУ створена урядом України в серпні 2010 року. До її складу входить розгалужена мережа філій – лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп’яної заводи. Сумарно 53 підрозділу-філії ДПЗКУ можуть зберігати 3,75 млн тонн зернових, в тому числі сумарні потужності з перевалки зернових вантажів на експорт в Одеському та Миколаївському портах складають близько 2,5 млн тонн на рік.

Перегляди: 0