Головна Новини Новини компаній Шепетівський цукровий комбінат провів модернізацію

Шепетівський цукровий комбінат провів модернізацію

Шепетівський цукровий комбінат (Хмельницька область), що входить до складу A’Spik Group, провів модернізацію до нового виробничого сезону.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, на заводі вже встановили нове німецьке вакуум-конденсаційне устаткування.

За розрахунками німецьких спеціалістів, які розробили проект модернізації, сучасне обладнання дозволить значно заощадити на газі, а у сезон цукроваріння зменшить використання води з місцевої річки Гуска на охолодження.

Також це дозволить оптимізувати технологічний процес і зробить стабільнішим підігрів на виробничих етапах. Збільшення енергоефективності дозволить зменшити собівартість виробництва цукру.

“Аби зменшити брак при виробництві цукру на кшталт утворення комків, що йдуть на повторну переробку, ми у червні розпочнемо монтаж нового класифікатору цукру. Крім того, на завершальному етапі – встановлення німецьких фільтрів від компанії “Putsch” для очистки транспортерної води. Загалом заплановані роботи з цьогорічної модернізації підприємства наразі виконані на 35%”, – розповідає головний інженер ПрАТ “Шепетівський цукровий комбінат” Роман Ковальчук.

Перегляди: 1