Головна Новини Новини компаній “Сварог Вест Груп” впроваджує систему НАССP

“Сварог Вест Груп” впроваджує систему НАССP

На підприємствах в структурі Департаменту доробки та зберігання Корпорації “Сварог Вест Груп” організовано діяльність з розробки, впровадження та використання постійно діючих процедур, які ґрунтуються на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, введення даної системи має як внутрішні так і зовнішні вигоди.

“По суті це системний підхід до виробництва продукції, який охоплює параметри безпеки харчових продуктів на всіх етапах життєвого циклу та підвищення довіри споживачів до виробленої продукції; зростання інвестиційної привабливості; створення репутації виробника якісних і безпечних продуктів харчування; додаткові переваги при участі у міжнародних тендерах”, – наголошують в компанії.

Крім того, система НАССР дозволяє розробити програми-передумови, що створюють сприятливий ґрунт для управління персоналом, виробництвом, закупівлями і реалізацією.

Довідка. Корпорація “Сварог Вест Груп” працює в трьох областях ? Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській. Основні напрямки роботи підприємств корпорації: рослинництво: вирощування зернових, олійних, технічних і нішевих культур; молочне і м’ясне тваринництво; садівництво; насінництво; зберігання продукції; сучасні МТС; IT розробка та імплементація; проекти “зеленої енергетики”; виробництво органічної продукції.

Перегляди: 0