Головна Новини Новини компаній Насіннєвий комплекс “Стасі Насіння” змінює бренд виробництва на Corteva Agriscience

Насіннєвий комплекс “Стасі Насіння” змінює бренд виробництва на Corteva Agriscience

Насіннєвий комплекс “Стасі Насіння” змінює бренд виробництва. Відтепер комплекс працюватиме під новим корпоративним ім’ям – Corteva Agriscience, і вироблятиме високоякісне насіння потужних світових брендів Pioneer та Brevant Seeds.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, наразі на заводі у форматі повного циклу випускається насіння кукурудзи та соняшнику брендів Pioneer та Brevant Seeds, а також здійснюється пакування насіння ріпаку бренду Brevant Seeds за інноваційною технологією Easy Open.

Виробництво у с. Стасі працює з 2013 року. У будівництво комплексу було інвестовано понад 56 млн. доларів. Річна потужність комплексу – 500 тис. посівних одиниць насіння кукурудзи та 200 тис. посівних одиниць насіння соняшнику. У планах Corteva Agriscience – подальше збільшення потужності на 20-30% впродовж наступних 5 років. Для виробництва в Україні в 2019 році ведеться співпраця з 31 господарством.

Нагадуємо, що 3 червня Corteva Agriscience завершила відокремлення від DowDuPont та розпочалася торгівля акціями компанії на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) під новим символом “CTVA”.

Перегляди: 0