Головна Новини Новини компаній Bayer поступово збільшуватиме в Україні виробництво насіння кукурудзи

Bayer поступово збільшуватиме в Україні виробництво насіння кукурудзи

Як заявив директор з виробництва компанії Bayer в Україні Ремі Дей-Тос, у насіннєвій індустрії не можливо запустити насіннєвий завод відразу на повну потужність. Тому зараз компанія в процесі економного менеджменту, є час, щоб поступово нарощувати виробництво.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agroportal.ua.

Наступного сезону на насіннєвому заводі Bayer в Почуйках на Житомирщині планують збільшити виробництво насіння кукурудзи і наблизитись до номінальної потужності заводу. Повністю досягти цього показника в компанії планують за наступні два роки.

За словами Ремі Дей-Тоса, зараз в Україні попит на насіння кукурудзи більше, ніж може виробити завод, тому зрозуміло, що наразі вироблене насіння на заводі в Почуйках реалізовується лише в Україні. До того ж, поки що регуляція ЄС не дозволяє експортувати насіння з України. Але при цьому виробництво відповідає всім вимогам ЄС.

“Взагалі, ми маємо можливості збільшити потужності виробництва в 2,5 раза. Для цього в нас є майданчик для встановлення додаткових сушарок та ліній. Якщо в Україні збільшуватимуться площі під кукурудзою та буде можливий експорт до ЄС, ми зможемо наростити виробництво насіння. Це середньострокова стратегія компанії”, – каже Ремі Дей-Тос.

Перегляди: 0