Головна Новини Новини компаній Väderstad вітає третє покоління власників – Генрік Гілстрінг обійматиме посаду генерального директора

Väderstad вітає третє покоління власників – Генрік Гілстрінг обійматиме посаду генерального директора

Vaederstad вітає третє покоління власників – Генрік Гілстрінг обійматиме посаду генерального директора

Vaederstad, одна з провідних світових компаній-виробників техніки для обробітку ґрунту та сівби, готується до зміни генерального директора. У лютому 2022 року Генрік Гілстрінг обійме посаду Президента та Генерального директора. Генрік представляє третє покоління сім’ї власників і в даний час входить до складу управління компанії.

Послідовність, стабільність та інноваційність були основними принципами для Vaederstad з часу заснування компанії, а це майже 60 років. Зараз рада директорів компанії заздалегідь забезпечила правонаступництво генерального директора і розпочали підготовку до відставки нинішнього генерального директора Матса Баверуда.

– Рада директорів та управління компанії чітко визначили напрямок руху вперед завдяки добре спланованій послідовній зміні генерального директора, керуючись цінностями Väderstad, – говорить Крістер Старк, голова правління Väderstad Group.

– Завдяки багаторічному володінню, відданості компанії як власників, так і співробітників, ми продовжуємо створювати інновації, задавати напрямок та утримувати стабільність. Це рішення створює гарні умови для ефективної, поступової передачі та омолодження посади генерального директора, – говорить Крістер Старк, голова правління Väderstad Group.

Генрік Гілстрінг обіймає посаду заступника генерального директора Väderstad Group, а з лютого 2022 року буде призначений на посаду генерального директора.

– Я готовий й на далі розвивати компанію Väderstad і забезпечувати, щоб ми, як компанія, гідно приймали майбутні виклики та використовували можливості, як в розвитку сільського господарства загалом, так і в політичних та глобальних змінах, – говорить Генрік.

– Väderstad має сталу історію інновацій, міцні відносини з клієнтами та постійний розвиток. Це захоплююча подорож до нових цілей. Ми маємо всі можливості для продовження розвитку як компанія, як партнер і як роботодавець.

Генріку Гілстрінгу 35 років і він представляє третє покоління родини-власників. Він син Крістіни Старк, власниці з другого покоління, та Герта Гілстрінга, старшого інженера-конструктора Väderstad. Крім усього іншого, Герт Гілстрінг – винахідник висівного пристрою “Gilstring Seed Meter” – унікальної системи дозування насіння в сівалках точного висіву Tempo Vaederstad, яка є одною із складових частин успіху світових продажів Tempo.

Генрік Гілстрінг працює у Väderstad з 2012 року, в даний час виконує обов’язки віце-президента з розвитку бізнесу та є членом правління компаній. Генрік має диплом економіста Стокгольмської Школи Економіки. До теперішньої посади у Väderstad він працював керівником з виробництва, продажу, збуту та розробки продуктів. Також приймав участь у вирішенні питань пов’язаних з стратегією та управлінням компанії. До роботи у Väderstad Генрік працював у Boston Consulting Group в Стокгольмі.

-Я з нетерпінням чекаю передачі обов’язків Генріку, який завдяки знанням бізнесу компанії, продукції і ринків, а також великому досвіду та розумінню операційних процесів компанії, стане зразковим лідером Väderstad, – каже генеральний директор Матс Баверуд. – Він повністю готовий і його підтримує дуже компетентна команда правління.

Перегляди: 0