Головна Новини Новини компаній KSG Agro першим в Україні почав виробництво мармурової свинини

KSG Agro першим в Україні почав виробництво мармурової свинини

KSG Agro першим в Україні почав виробництво мармурової свинини, що відрізняється підвищеними смаковими та якісними характеристиками. Про це йдеться у повідомленні прес-служби агрохолдингу, передає «ПроАгро Груп».

«Мармурова свинина — це м’ясо особливої породи свиней, у нашому випадку канадської генетики Genesus, що відрізняється особливими смаковими та якісними характеристиками. Йдеться про неординарну свинину преміум-сегменту, яка ідеально підходить, наприклад, для приготування шашликів та інших видів барбекю», – розповів розповідає директор ТОВ «Стронг-Трейд» Ігор Ушаков.

Як пояснив керівник свинарського напряму KSG Agro, директор ТОВ «Стронг-Інвест» Василь Старобор, цьогорічні тренди промислового свинарства полягають у постійному збільшенні показника кілограмів м’яса на свиноматку.

«Мармурова свинина, яку ми почали виробляти за рахунок оновлення стада свинями канадської генетики Genesus, — це особливий випадок. Свині цієї генетики мають високий статус здоров’я, а їхнє соковите м’ясо, зване мармуровим, м’яке та соковите, зберігає свої неперевершені смакові характеристики і при охолодженні, і при приготуванні. Для нас, як постачальників торгових мереж, значну роль відіграє і, привабливіший у порівнянні зі звичайною, зовнішній вигляд мармурової свинини — яскравий і з мармуровим відтінком завдяки особливим м’ясним прожилкам», – зазначив він.

За словами Василя Старобора, до кінця року обсяг виробництва мармурової свинини становитиме 25 тонн на місяць з наступним виходом у міру оновлення поголів’я на більш масштабні промислові обсяги у 2023 році.

На першому етапі KSG Agro планує постачати мармурову свинину до люксових магазинів рітейлових мереж, де представлена продукція преміум-класу. Для зручності споживачів з метою ідентифікації вона буде особливим чином маркована.

KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, основною діяльністі якого є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест».

Перегляди: 5