Головна Зберігання «НІБУЛОН» збільшив власний парк вагонів-зерновозів

«НІБУЛОН» збільшив власний парк вагонів-зерновозів

СП «НІБУЛОН» посилило власний парк залізничного транспорту 54 новими вагонами виробництва львівського підприємства ТОВ «ДМЗ «Карпати». Про це повідомляє «ПроАгро Груп». з посиланням на інформацію компанії.

«Наприкінці минулого року компанія розширила власний парк залізничного транспорту, додавши 54 нових вагонів-хоперів. Їх усі отримано та введено в експлуатацію до початку нового року, тож сьогодні вони активно працюють за призначенням. Таке рішення забезпечує подальшу оптимізацію внутрішньої логістики компанії та сприяє розвитку агросфери в цілому, адже власний потужний вагонний парк надає більшу самостійність, яка дозволяє компанії гнучко реагувати та задовольняти потреби агровиробників з усієї країни», – поінформували в «НІБУЛОНі».

Зазначається, що будівництво вагонів для компанії «НІБУЛОН» уже вдруге здійснило львівське підприємство ТОВ «ДМЗ «Карпати». Як і минулого разу, коли було придбано перших 108 одиниць, це вагони-хопери моделі 19-6869 призначені для транспортування зерна й інших харчових сипучих вантажів по магістральних залізничних коліях та шляхами промислових підприємств. Вагомою перевагою саме цієї моделі є збільшений об’єм кузова – 120 куб. м та вантажопідйомність – 70,5 тонн.

Наразі вагонний парк «НІБУЛОНа» складається із 162 одиниць та значно оптимізує роботу компанії на рейках, адже завдяки максимально ефективній роботі сучасного перевантажувального термінала у Миколаєві та комплексів із приймання і відвантаження зернових й олійних культур середній час навантаження маршруту вагонів складає усього 1 добу, що дозволяє робити із центру країни до Миколаєва 5–6 обертів на місяць.

Перегляди: 6