Група компаній «Нива Переяславщини» у 2020 році переробила 68,5 тис. голів свиней, що на 10% більше, ніж роком раніше.
Про це повідомив власник групи компаній «Нива Переяславщини» Олександр Мостіпан, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroTimes.
Він зауважив, що для м’ясопереробки минулий рік був позитивним. Також компанія розширює торговельну мережу, поступово змінює вигляд своїх фірмових магазинів на сучасніший.
«Торік ми відкрили для себе Черкаський регіон і впевнено нарощуємо в ньому свою присутність, співпрацюємо з великими торговельними мережами. Тут є значний резерв, бракує тільки виробничих потужностей, а от із появою нового м’ясокомбінату ця робота вийде на новий рівень», – зазначив Олександр Мостіпан.
Раніше повідомлялося, що «Нива Переяславщини» будує на Київщині завод із виробництва м’ясо-кісткового борошна й жиру.