Головна Рослинництво Зернові Одеський припортовий завод почав вантажити зерно на експорт

Одеський припортовий завод почав вантажити зерно на експорт

«Одеський припортовий завод» повністю завершив перепрофілювання  власних виробничих потужностей щодо відвантаження зернових  на  морський транспорт для відправлення на експорт. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис підприємства на його сторінці у Facebook.

«Перші тисячі тонн вже завантажено у трюми судна. Загальна кількість зернових, що буде відправлено цим рейсом, складатиме майже 23000 тонн.  Це буде першою відправкою продукції, завантаженої на морський транспорт з Одеського припортового заводу з початку бойових дій на території України», – поінформували на підприємстві.

На заводі зазначили, що для перепрофілювання було проведено безліч підготовчих процедур, розроблено діючі схеми з реалізації цього проєкту, отримано позитивне рішення з експертизи від контролюючих органів, що дає дозвіл на використання потужностей перевантажувального комплексу заводу для відвантаження зерна.

«Це важливий крок для відновлення потенціалу нашого підприємства та відродження економіки нашої країни», – підкреслили на ОПЗ.

Перегляди: 4