Головна Логістика «Укрзалізниця» у листопаді перевезла рекордні 4,1 млн. тонн зерна

«Укрзалізниця» у листопаді перевезла рекордні 4,1 млн. тонн зерна

АТ «Укрзалізниця» у листопаді 2021 року, за оперативними даними, перевезло 4,1 млн тонн зернових вантажів у всіх видах сполучень, що стало абсолютним рекордом перевезень зернових у місячному вимірі.

Також цей показник на 2,7% більше, ніж за листопад 2020 року, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію перевізника.

«Укрзалізниця, перш за все, великий, складний, але точний механізм перевезень та логістики нашої держави. Якість цього механізму перед вами — ми бачимо рекорд і не плануємо зупинятись. Продовжуємо постійну роботу із удосконалення перевезень й, впевнений, ми ще покажемо не один рекорд»,- зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

Так, перевезення залізничниками зернових на експорт минулого місяця у порівнянні з попереднім зросли на 9,2% – до 3,7 млн. тонн, імпортні перевезення – на 8%, до 16,2 тис. тонн. Перевезення зернових у внутрішньому сполученні склало 256 тис. тонн, транзитні – 125 тис. тонн.

За підсумками січня-листопада 2021 року перевезення зернових вантажів «Укрзалізницею» склали 29,8 млн. тонн, зокрема у внутрішньому сполученні – 3,3 млн. тонн, на експорт – 25,8 млн. тонн, імпорт – 194,3 тис. тонн, транзит – 488 тис. тонн.

Перегляди: 2