Головна Війна проти України UTA Group заявила про припинення своєї роботи у Маріуполі

UTA Group заявила про припинення своєї роботи у Маріуполі

Група компаній UTA Group, власник зернового термінала в Маріупольському порту,  з початком військових дій припинила діяльність у Маріуполі та інших населених пунктах, які наразі непідконтрольні Україні. Про це група повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

«Жорстокі бойові дії, відсутність комунікацій, численні руйнування виробничої та житлової інфраструктури у місті унеможливлюють здійснювати операційну діяльність та виконувати свої зобов’язання», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що частина працівників звертається до керівництва з заявами про припинення трудових відносин, задля можливості отримання фінансової допомоги від держави або у пошуках нового життя в інших містах України та за кордоном. При звільнені, кожному працівникові буде надано матеріальну допомогу.

«Серце UTA Group зупинилося разом з нашим терміналом та всіма компаніями, тому що наша група жила завдяки кожному з вас – наші любі колеги», – підкреслили в компанії.

Разом з тим в UTA Group висловили впевненість, що настане час, і компанія зможе відновити свою роботу в українському Маріуполі.

Перегляди: 3