Головна Економіка і аграрна політика ВР ухвалила закон з держрегулювання продбезпеки та розвитку тваринництва

ВР ухвалила закон з держрегулювання продбезпеки та розвитку тваринництва

Верховна Рада України прийняла законопроєкт № 8290 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання продовольчої безпеки та розвитку тваринництва», повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Міністерства аграрної політики та продовольства.

За словами першого заступника міністра Тараса Висоцького, законопроєкт спрямований на забезпечення покращеного державного регулювання продовольчої безпеки та розвитку тваринництва шляхом комплексного підходу до змін в законодавстві, стимулювання розвитку та легалізацію малого підприємництва у сфері виробництва ремісничих харчових продуктів. А також на збільшення внутрішнього виробництва продукції з високою доданою вартістю, що сприятиме наповненню бюджетів усіх рівнів та відкриттю нових робочих місць.

«Законопроєкт допоможе покращити умови для виробництва та обігу безпечних і якісних харчових продуктів та кормів для тварин, вдосконалити систему забезпечення благополуччя тварин, забезпечить високий рівень захисту здоров’я громадян і задоволення їхніх соціальних та економічних інтересів. Окрім того, норми документа максимально наближені до стандартів ЄС», – зазначив Тарас Висоцький.

Перегляди: 8