Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
10.31 Картопля перероблена та консервована
10.31.11 |
Картопля заморожена |
|
|
10.31.11.10 |
Картопля сира або варена у воді чи на парі заморожена |
т |
р |
10.31.11.30 |
Картопля приготовлена або консервована без оцту чи оцтової кислоти (уключаючи чіпси, повністю або частково обсмажені в олії, а потім заморожені) заморожена |
т |
м, р |
10.31.12 |
Картопля сушена, ціла чи нарізана скибками, але не піддана подальшому переробленню |
|
|
10.31.12.00 |
Картопля сушена, ціла чи нарізана скибочками, але не піддана подальшій обробці |
т |
м, р |
10.31.13 |
Картопля сушена у вигляді борошна, крупки, пластівців, гранул і таблеток |
|
|
10.31.13.00 |
Картопля сушена у вигляді борошна, крупи, пластівців і гранул |
т |
м, р |
10.31.14 |
Картопля приготована чи консервована |
т |
м, р (Σ) |
10.31.14.30 |
Картопля приготовлена чи консервована у вигляді борошна, крупи, пластівців (крім замороженої, сушеної, чіпсів, консервованої оцтом чи з оцтовою кислотою) |
т |
р |
10.31.14.60 |
Картопля приготовлена чи консервована (уключаючи чіпси; крім замороженої, сушеної, консервованої оцтом чи з оцтовою кислотою, у вигляді борошна, крупи, пластівців) |
т |
м, р |
10.31.91 |
Послуги з теплового та іншого перероблення картоплі та продуктів з картоплі |
|
|
10.31.99 |
Роботи, як частина виробництва картоплі переробленої та консервованої, виконані підрядником |
|
|
10.32 Соки фруктові та овочеві
10.32.11 |
Сік томатний |
|
|
10.32.11.00 |
Сік томатний |
тис.л |
м, р |
10.32.11.00.А |
Сік томатний |
т |
м, р |
10.32.12 |
Сік апельсиновий |
|
|
10.32.12.10 |
Сік апельсиновий неконцентрований заморожений |
т |
р |
10.32.12.20 |
Сік апельсиновий неконцентрований (крім замороженого) |
тис.л |
м, р |
10.32.12.20.А |
Сік апельсиновий неконцентрований (крім замороженого) |
т |
м, р |
10.32.12.30 |
Інші види апельсинового соку, н.в.і.у. |
тис.л |
р |
10.32.12.30.А |
Інші види апельсинового соку, н.в.і.у. |
т |
р |
10.32.13 |
Сік грейпфрутовий |
|
|
10.32.13.00 |
Сік грейпфрутовий |
тис.л |
м, р |
10.32.13.00.А |
Сік грейпфрутовий |
т |
м, р |
10.32.14 |
Сік ананасовий |
|
|
10.32.14.00 |
Сік ананасовий |
тис.л |
м, р |
10.32.14.00.А |
Сік ананасовий |
т |
м, р |
10.32.15 |
Сік виноградний |
|
|
10.32.15.00 |
Сік виноградний натуральний (уключаючи сусло) |
тис.л |
м, р |
10.32.15.00.А |
Сік виноградний натуральний (уключаючи сусло) |
т |
м, р |
10.32.16 |
Сік яблучний |
|
|
10.32.16.00 |
Сік яблучний |
тис.л |
м, р |
10.32.16.00.А |
Сік яблучний |
т |
м, р |
10.32.17 |
Суміші соків фруктових та овочевих |
|
|
10.32.17.00 |
Суміші соків фруктових та овочевих |
тис.л |
м, р |
10.32.17.00.А |
Суміші соків фруктових та овочевих |
т |
м, р |
10.32.19 |
Соки фруктові та овочеві, інші |
|
|
10.32.19.10 |
Сік якогось одного цитрусового фрукта (крім апельсина та грейпфрута) неконцентрований |
тис.л |
м, р |
10.32.19.10.А |
Сік якогось одного цитрусового фрукта (крім апельсина та грейпфрута) неконцентрований |
т |
м, р |
10.32.19.20 |
Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного, виноградного та яблучного соків) неконцентрований |
тис.л |
м, р |
10.32.19.20.А |
Сік якогось одного фрукта або овочу, незброджений та без додання спирту (крім апельсинового, грейпфрутового, ананасового, томатного, виноградного та яблучного соків) неконцентрований |
т |
м, р |
10.32.19.30 |
Соки фруктові та овочеві інші, н.в.і.у. |
тис.л |
м, р |
10.32.19.30.А |
Соки фруктові та овочеві інші, н.в.і.у. |
т |
м, р |
10.32.99 |
Роботи, як частина виробництва соків фруктових та овочевих, виконані підрядником |
|
|
10.39 Фрукти та овочі, перероблені та консервовані в інший спосіб
10.39.11 |
Овочі та гриби, заморожені |
|
|
10.39.11.00 |
Овочі та гриби, суміші овочів, свіжі або варені у воді чи на парі, заморожені (крім картоплі) |
т |
м, р |
10.39.12 |
Овочі та гриби, консервовані для тимчасового зберігання, але не придатні для безпосереднього вживання в їжу |
|
|
10.39.12.00 |
Овочі та гриби консервовані для тимчасового зберігання, оброблені двоокисом сірки як консервантом, у розсолі, сірчаній воді або в інших консервуючих розчинах, але непридатні для безпосереднього вживання в їжу |
т |
р |
10.39.13 |
Овочі та гриби, сушені |
т |
м, р (Σ) |
10.39.13.30 |
Цибуля ціла, порізана на шматочки, частини, розмелена на порошок, але не піддана подальшій обробці, сушена |
т |
р |
10.39.13.50 |
Гриби та трюфелі цілі, порізані на шматочки, частини, розмелені на порошок, але не піддані подальшій обробці, сушені |
т |
р |
10.39.13.90 |
Овочі сушені (крім картоплі, цибулі, грибів та трюфелів) та суміші з овочів, цілих, порізаних на шматочки (частини), розмелені на порошок, але не піддані подальшій обробці |
т |
р |
10.39.14 |
Овочі та фрукти, нарізані та упаковані |
т |
р |
10.39.15 |
Квасоля консервована без додання оцту чи оцтової кислоти, крім страв овочевих готових |
|
|
10.39.15.00 |
Квасоля консервована без додання оцту чи оцтової кислоти (крім страв овочевих готових) |
т |
м, р |
10.39.16 |
Горох консервований без додання оцту чи оцтової кислоти, крім страв овочевих готових |
|
|
10.39.16.00 |
Горох консервований без додання оцту чи оцтової кислоти (крім страв овочевих готових) |
т |
м, р |
10.39.17 |
Овочі інші (крім картоплі), консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти, крім страв овочевих готових |
т |
м, р (Σ) |
10.39.17.10 |
Томати консервовані, цілі або шматочками (крім страв овочевих готових та томатів, консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
р |
10.39.17.21 |
Пюре та паста томатні неконцентровані |
т |
р |
10.39.17.25 |
Пюре та паста томатні концентровані |
т |
м, р |
10.39.17.30 |
Гриби і трюфелі консервовані або оброблені (крім страв овочевих готових та грибів і трюфелів сушених, заморожених або консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
р |
10.39.17.40 |
Овочі й суміші овочів заморожені (крім страв овочевих готових, овочів і сумішей овочів свіжих або зварених у воді чи на парі, або консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
р |
10.39.17.50 |
Капуста квашена консервована (крім страв овочевих готових та квашеної капусти сушеної, замороженої або консервованої з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
р |
10.39.17.60 |
Спаржа консервована (крім страв овочевих готових та спаржі сушеної, замороженої або консервованої з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
р |
10.39.17.70 |
Маслини консервовані або оброблені (крім страв овочевих готових та маслин сушених, заморожених або консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
р |
10.39.17.80 |
Кукурудза цукрова консервована або оброблена (крім страв овочевих готових та цукрової кукурудзи сушеної, замороженої або консервованої з доданням оцту чи оцтової кислоти) |
т |
м, р |
10.39.17.90 |
Овочі й суміші овочів, н.в.і.у. (крім страв овочевих готових та заморожених овочів і сумішей овочів) |
т |
м, р |
10.39.18 |
Овочі (крім картоплі), фрукти, горіхи, гриби та інші їстівні частини рослин, приготовані чи консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти |
|
|
10.39.18.00 |
Овочі (крім картоплі), фрукти, горіхи, гриби та інші їстівні частини рослин, приготовлені чи консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти |
т |
м, р |
10.39.21 |
Плоди та горіхи не піддані чи піддані тепловому обробленню, заморожені |
|
|
10.39.21.00 |
Плоди та горіхи, свіжі або варені на парі чи у воді, заморожені |
т |
м, р |
10.39.22 |
Джеми, желе фруктові, пюре та пасти фруктові чи горіхові |
т |
м, р (Σ) |
10.39.22.30 |
Джем, мармелад, пюре, паста, желе з цитрусових, піддані тепловому обробленню (крім продуктів гомогенізованих) |
т |
р |
10.39.22.90 |
Джем, мармелад, пюре, желе, конфітюри, повидло, варення, з інших плодів і горіхів, піддані тепловому обробленню (крім продуктів гомогенізованих) |
т |
м, р |
10.39.23 |
Горіхи, арахіс та насіння, смажені, солені чи приготовані в інший спосіб |
т |
м, р (Σ) |
10.39.23.30 |
Арахіс (уключаючи арахісове масло) смажений, солоний чи приготований в інший спосіб |
т |
м, р |
10.39.23.90 |
Горіхи (крім арахісу); інше насіння та суміші, смажені, солені чи приготовані в інший спосіб |
т |
м, р |
10.39.24 |
Плоди та горіхи, консервовані для тимчасового зберігання, але не придатні для безпосереднього вживання в їжу |
|
|
10.39.24.10 |
Шкірки цитрусових або динь (включаючи шкірки кавунів), свіжі, заморожені, сушені або консервовані для тимчасового зберігання в розсолі, сірчаній воді або інших консервуючих розчинах |
т |
р |
10.39.24.30 |
Плоди та горіхи інші, консервовані для тимчасового зберігання, оброблені двоокисом сірки як консервантом, у розсолі, сірчаній воді або в інших консервуючих розчинах, але непридатні для безпосереднього вживання в їжу |
т |
р |
10.39.25 |
Плоди приготовані чи консервовані, інші |
|
|
10.39.25.10 |
Виноград сушений (ізюм) |
т |
р |
10.39.25.20 |
Фрукти сушені (крім бананів, фініків, фіг, ананасів, авокадо, гуави, манго, мангустину, плодів цитрусових та винограду); суміші горіхів або фруктів сушених |
т |
р |
10.39.25.50 |
Фрукти, приготовлені чи консервовані, н.в.і.у. (крім мюслі) |
т |
м, р |
10.39.30 |
Матеріали та відходи перероблення овочів і фруктів, залишки та побічні продукти перероблення овочів і фруктів |
|
|
10.39.30.00 |
Продукти та відходи рослинні побічні для годування тварин, н.в.і.у. |
т |
р |
10.39.91 |
Послуги з теплового та іншого перероблення фруктів та овочів |
|
|
10.39.91.00 |
Послуги з теплової обробки та інших способів підготовки фруктів та овочів для консервування (згущення і т. ін.) |
тис.грн |
р |
10.39.99 |
Роботи, як частина виробництва фруктів та овочів, перероблених і консервованих в інший спосіб, виконані підрядником |
|
|
10.3 |
Перероблення та консервування фруктів і овочів (уключає перероблення та консервування картоплі (у т. ч. сушена картопля у вигляді борошна, крупки, пластівців тощо, чіпси), виробництво фруктових і овочевих соків та концентратів, інші види перероблення та консервування фруктів і овочів; не включає виробництво глазурованих у цукрі фруктів та горіхів (10.82), готових овочевих страв (10.85), консервів для малюків (10.86)) |