Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
10.84 Прянощі та приправи
10.84.11 |
Оцет та замінники оцту, одержані з оцтової кислоти |
тис.л |
р (Σ) |
10.84.11.A |
Оцет та замінники оцту, одержані з оцтової кислоти |
т |
м, р (Σ) |
10.84.11.30 |
Оцет та його замінники, одержані з вина |
тис.л |
р |
10.84.11.30.А |
Оцет та його замінники, одержані з вина |
т |
р |
10.84.11.90 |
Оцет та його замінники (крім одержаних з вина) |
тис.л |
р |
10.84.11.90.А |
Оцет та його замінники (крім одержаних з вина) |
т |
р |
10.84.12 |
Соуси; суміші прянощів та суміші приправ; борошно дрібного і грубого помелу з гірчиці, гірчиця готова |
|
|
10.84.12.10 |
Соус соєвий |
т |
р |
10.84.12.30 |
Кетчуп і cоуси томатні інші |
т |
м, р |
10.84.12.53 |
Борошно та порошок гірчичні |
т |
р |
10.84.12.55 |
Гірчиця готова |
т |
м, р |
10.84.12.70 |
Соуси і продукти для приготування соусів; приправи та прянощі змішані інші (крім соєвого соусу, кетчупу і соусів томатних інших, борошна та порошку гірчичних, гірчиці готової) |
т |
м, р |
10.84.12.70.10 |
Майонез, соуси емульговані інші |
т |
м, р |
10.84.21 |
Перець (роду Piper) оброблений |
т |
р |
10.84.22 |
Перець стручковий чилійський та інший, сушений (роду Capsicum), оброблений |
т |
р |
10.84.23 |
Кориця (роду Canella) оброблена; спеції оброблені інші |
т |
м, р |
10.84.30 |
Сіль харчова |
|
|
10.84.30.00 |
Сіль, придатна для споживання людиною |
т |
м, р |
10.84.99 |
Роботи, як частина виробництва прянощів і приправ, виконані підрядником |
|
|
10.84 |
Виробництво прянощів і приправ (уключає виробництво спецій, соусів і приправ (майонезу), оцту, сумішей прянощів і приправ, виробництво солі, придатної для споживання людьми (наприклад, йодованої солі), неденатурованої солі, придатної для безпосереднього побутового чи промислового використання (наприклад, як приправи чи консерванту для харчових продуктів); не включає добування солі (08.93)) |