Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 11. Напої
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
11.01 Напої алкогольні дистильовані
11.01.10 |
Напої алкогольні дистильовані |
|
|
11.01.10.20 |
Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду |
л чист. спирт |
м, р |
11.01.10.20.А |
Спирти дистильовані з вина виноградного чи вичавок винограду |
тис.дал |
р |
11.01.10.20.10 |
Коньяк, бренді |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.20.10.А |
Коньяк, бренді |
тис.дал |
м, р |
11.01.10.20.11 |
Коньяк |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.20.11.А |
Коньяк |
тис.дал |
м, р |
11.01.10.20.30 |
Спирти коньячні |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.20.30.A |
Спирти коньячні |
тис.дал |
р |
11.01.10.30 |
Віскі |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.30.А |
Віскі |
тис.дал |
р |
11.01.10.40 |
Ром та інші спирти, отримані дистилюванням зброджених продуктів тростини цукрової |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.40.А |
Ром та інші спирти, отримані дистилюванням зброджених продуктів тростини цукрової |
тис.дал |
р |
11.01.10.50 |
Джин та ялівцева настоянка |
л чист. |
р |
11.01.10.50.А |
Джин та ялівцева настоянка |
тис.дал |
р |
11.01.10.63 |
Горілка з вмістом спирту не більше 45,4 % |
л чист. спирт |
м, р |
11.01.10.63.А |
Горілка з вмістом спирту не більше 45,4 % |
тис.дал |
м, р |
11.01.10.65 |
Спирти дистильовані із фруктів (крім лікерів, джину, ялівцевої настоянки; вина виноградного або з вичавок винограду) |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.65.А |
Спирти дистильовані із фруктів (крім лікерів, джину, ялівцевої настоянки; вина виноградного або з вичавок винограду) |
тис.дал |
р |
11.01.10.70 |
Спирт етиловий неденатурований з вмістом спирту не більше 80 об.% |
л чист. спирт |
р |
11.01.10.70.А |
Спирт етиловий неденатурований з вмістом спирту не більше 80 об.% |
тис.дал |
р |
11.01.10.80 |
Лікери та інші спиртні напої (крім спиртів дистильованих з вина виноградного, вичавок винограду або фруктів; віскі, рому, тафії, джину, ялівцевої настоянки, спиртів дистильованих із фруктів) |
л чист. спирт |
м, р |
11.01.10.80.А |
Лікери та інші спиртні напої (крім спиртів дистильованих з вина виноградного, вичавок винограду або фруктів; віскі, рому, тафії, джину, ялівцевої настоянки, спиртів дистильованих із фруктів) |
тис.дал |
м, р |
11.01.10.80.10 |
Слабоалкогольні напої міцністю від 1,2% до 8,5% |
л чист. спирт |
м, р |
11.01.10.80.10.А |
Слабоалкогольні напої міцністю від 1,2% до 8,5% |
тис.дал |
м, р |
11.01.99 |
Роботи, як частина виробництва напоїв алкогольних дистильованих, виконані підрядником |
|
|
11.02 Вина виноградні
11.02.11 |
Вина ігристі зі свіжого винограду |
|
|
11.02.11.30 |
Вино “Шампанське” |
тис.дал |
|
11.02.11.90 |
Вино ігристе із свіжого винограду (крім вина “Шампанське”) |
тис.дал |
м, р |
11.02.11.90.10 |
Вино ігристе “Шампанське України” |
тис.дал |
м, р |
11.02.12 |
Вина зі свіжого винограду, крім вин ігристих; сусло виноградне |
|
|
11.02.12.11 |
Вино біле із захищеним позначенням походження |
тис.дал |
м, р |
11.02.12.15 |
Вино та виноградне сусло, бродіння якого зупинене шляхом додання спирту, газоване з тиском вуглекислого газу в розчині не менше 1, але менше 3 бар при температурі 20°С (крім ігристого вина) |
тис.дал |
р |
11.02.12.15.10 |
Вино газоване з тиском вуглекислого газу в розчині не менше 1, але менше 3 бар при температурі 20°С (крім ігристого вина) |
тис.дал |
м, р |
11.02.12.17 |
Вино та виноградне сусло, бродіння якого зупинене шляхом додання спирту, із захищеним позначенням походження, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім білого вина та ігристого вина) |
тис.дал |
р |
11.02.12.17.10 |
Вино із захищеним позначенням походження, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім білого вина та ігристого вина) |
тис.дал |
м, р |
11.02.12.20 |
Вино та виноградне сусло, бродіння якого зупинене шляхом додання спирту, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім газованого, ігристого та вина із захищеним позначенням походження) |
тис.дал |
р |
11.02.12.20.10 |
Вино, з фактичною концентрацією спирту не більше 15% (крім газованого, ігристого, та вина із захищеним позначенням походження) |
тис.дал |
м, р |
11.02.12.31 |
Вино з концентрацією спирту більше 15% (Портвейн, Мадера, Херес та інші) |
тис.дал |
м, р |
11.02.12.50 |
Виноградне сусло (крім виноградного сусла, бродіння якого зупинене шляхом додавання спирту) |
тис.дал |
м, р |
11.02.20 |
Осад винний; камінь винний |
|
|
11.02.99 |
Роботи, як частина виробництва вин виноградних, виконані підрядником |
|
|
11.03 Сидр і вина плодово-ягідні інші
11.03.10 |
Напої ферментовані інші (сидр яблучний, сидр грушевий (пері), медовуха); напої змішані, що містять алкоголь |
|
|
11.03.10.00 |
Напої ферментовані та їх суміші, уключаючи, з напоями безалкогольними (сидр яблучний, сидр грушевий, напій медовий; крім солодового пива, виноградного вина ароматизованого рослинними та ароматичними речовинами) |
тис.дал |
м, р |
11.03.99 |
Роботи, як частина виробництва сидру та вин плодово-ягідних інших, виконані підрядником |
|
|
11.04 Напої недистильовані інші, отримані зброджуванням
11.04.10 |
Вермут та вина ароматизовані інші зі свіжого винограду |
|
|
11.04.10.00 |
Вермут та вина ароматизовані рослинними та ароматичними речовинами інші, зі свіжого винограду |
тис.дал |
м, р |
11.04.99 |
Роботи, як частина виробництва напоїв недистильованих інших, отриманих зброджуванням, виконані підрядником |
|
|
11.01 |
Дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв (уключає виробництво дистильованих питних алкогольних напоїв (горілки, лікерів, коньяку, джину тощо), етилового спирту з вмістом спирту менше 80 об. %, змішування дистильованих спиртів, виробництво нейтральних спиртів; не включає виробництво синтетичного етилового спирту й етилового спирту з ферментованих матеріалів (20.1), розлив у пляшки та етикетування) |
11.02 |
Виробництво виноградних вин (уключає виробництво вин, ігристих вин, вин із концентрованого виноградного сусла, змішування вин, виробництво безалкогольних або слабоалкогольних вин; не включає розлив у пляшки й етикетування) |
11.03 |
Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин (уключає виробництво ферментованих, але недистильованих алкогольних напоїв (сидру, пері (сидру грушевого) та інших плодоягідних вин, медовухи), змішаних напоїв, які містять алкоголь; не включає розлив у пляшки та етикетування) |
11.04 |
Виробництво інших недистильованих напоїв із зброджуваних продуктів (уключає виробництво вермуту та інших подібних вин; не включає розлив у пляшки й етикетування) |