Комбикорма. Качество и эффективность 2018

Аграрная конференция

КОМБИКОРМА. КАЧЕСТВО И ЭФФЕКТИВНОСТЬ

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок I “Ефективність і контроль виробника і споживача кормів”

Ранок вівторка почався знаковою подією – аграрною конференцією в самому центрі української столиці. “Комбікорма. Якість та ефективність” – надзвичайно захоплююча тема! Не вважаєте? А якщо врахувати, що незважаючи на літню спеку та активний сезон відпусток, конференція зібрала повну залу в Admiral Hall на Хрещатику, то ми певні в актуальності заявленої теми.

На голос вітального слова керуючого партнера групи компаній ProAgro Олега Клименка всі органічно та швидко зайняли свої місця в залі і приготувалися поглинати цінну інформацію.

Модератор першого блоку – “Ефективність і контроль виробника і споживача кормів” Владислав Веремеєнко, керівник Асоціації по інтеграції НАССР представив спікерів і надав перше слово

Борису Кобалю, директору Департаменту безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини ДЕРЖПРОДПОТРЕБСЛУЖБИ УКРАЇНИ. У своїй доповіді “Вдосконалення системи контролю безпеки харчових продуктів. Практичні наслідки нового закону про якість і безпеку кормів” він детально роз’яснив питання законодавства навколо даної теми і як це впливає на ринок комбікормів України. Як працювати в цьому сегменті, знаючи підводні камені. Про введення такого поняття як експлуатаційний дозвіл. Про важливість державної реєстрації кормових добавок, хто його здійснює та де шукати інформацію. Все, що потрібно знати про Державний каталог кормових матеріалів. Присутнім, пощастило, адже бажаючі отримають окрім матеріалів презентації Бориса Кобаля, безкоштовну консультацію під час перерви конференції.

Наступне слово підхопив Борис Скиба, директор компанії “Європейський протеїн Україна”, спільного датсько-німецького підприємства, яке займається ферментацією соєвого та рапсового шрота. Ферментація відбувається за допомогою молочно-кислих бактерій, які протягом двадцяти років селекціонувались датським партнером Fermentationexperts A/S. Він розповів, що європейська спільнота виділила на створення унікальних мікроорганізмів 26 млн євро, і вони можуть забезпечити зменшення кількості антибіотиків. Схоже, що спікеру вдалося переконати публіку, що ферментація продуктів дає свій результат.

Останній спікер даного блоку – Наталля Савосіна, менеджер по продажам українсько-шведської компанії SOC TRADE. Її виступ – це теоритично-практичне представлення техніки та методи роботи на ній. Лабораторії, забезпечені обладнанням цієї компанії спеціалізуються на дослідженні аграрної та харчової продукції. Відведеного часу не вистачило провести презентацію усієї лабораторної техніки даної компанії, тому гості перемістилися обговорювати цікаву тему на балконі з запахом свіжої кави.

Новости мероприятия

14 августа 2018 г. в Киеве пройдет конференция “Комбикорма. Качество и эффективность”, организованная компанией “ПроАгро Груп”

Аграрна конференція “Комбікорма. Якість та ефективність”

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок III “Робота над якістю та безпечністю комбікормів”

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок II “Інновації та технології в кормовиробництві”

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок I “Ефективність і контроль виробника і споживача кормів”

Универсальность премиксов – это маркетинговый ход производителей”, – считает Сергей Савчук главный технолог ТМ Kormil

“Переход животноводческих хозяйств на ферментированные рапсовые и соевые шрота приведет к отказу от антибиотиков и увеличит производственные показатели”, – Борис Скиба, директор “Европейский Протеин Украина”

Производство комбикормов в Украине: реалии и перспективы